ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΣ

το κρεβάτι τρίζει πως να το σταματήσετε

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΣ

Σε ποιο δεν έχει συμβεί να έχει ένα κρεβάτι που τρίζει ή να έχει ξαπλώσει σε ένα κρεβάτι που τρίζει; Πόσο ενοχλητικό είναι ένα τέτοιο κρεβάτι και πόσες φορές έχουμε πει ότι θα θέλαμε τον τρόπο να το διορθώσουμε άμεσα. Ένα κρεβάτι το οποίο τρίζει δεν είναι ενοχλητικό μόνο για εσάς αλλά και για τους διπλανούς σας και σε περιπτώσεις που υπάρχουν μικρά παιδιά μπορεί να τα ξυπνήσει!

το κρεβάτι τρίζει πως να το σταματήσετε

ΠΩΣ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΡΙΖΕΙ

Η πιο γρήγορη και εύκολη λύση για να λύσετε το πρόβλημα σας με ένα τέτοιο κρεβάτι είναι να βάλετε λίγο σπρέι σιλικόνης (θα το βρείτε στα σιδηροπωλεία) στις ενώσεις της βάσης του κρεβατιού και θα σταματήσει να τρίζει κάθε φορά που αλλάζετε πλευρό. Άλλη μια λύση είναι να βάλετε ειδικά λάστιχα στις άκρες της κάθε ξύλινης σανίδας που στηρίζει το στρώμα και έτσι το κρεβάτι θα σταματήσει να τρίζει

Μια άλλη ιδέα που είναι και πολύ πρακτική είναι να περάσετε τις τάβλες του κρεβατιού στο σημείο που ακουμπάνε στα πλευρά του κρεβατιού με πράσινο σαπούνι (ή και κάποιο άλλο σαπούνι αν δεν έχετε πράσινο). Έτσι το κρεβάτι σας δεν θα τρίξει ποτέ ξανά.

Τι άλλο μπορώ να κάνω για να μην τρίζει το κρεβάτι;

Συνήθως οι τάβλες είναι οι ένοχοι για το τρίξιμο του κρεβατιού αλλά σε καμία περίπτωση μην τις καρφώσετε πάνω στο κρεβάτι γιατί το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να τρίζουν οι βίδες. Γενικότερα μια πιο οικονομική λύση, είναι να τοποθετήσουμε ένα μακρόστενο κομμάτι υφάσματος ανάμεσα στις τάβλες και την τραβέρσα, για να μην τρίβονται μεταξύ τους.

Τέλος πρέπει να τονίσουμε ότι αγοράζοντας τάβλες από το tavla.gr λύνεται το πρόβλημα σας όταν σχετίζεται με τις τάβλες καθώς οι τάβλες για τα κρεβάτια που διαθέτει το κατάστημα μας είναι πολύ υψηλού επιπέδου!

Summary
Article Name
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΣ
Description
Διαβάστε πως να μην τρίζει το κρεβάτι σας. Βρείτε τα μυστικά για το τι μπορείτε να κάνετε για να μην τρίζει το κρεβάτι σας. Φταίνε οι τάβλες ή μήπως κάτι άλλο που κάνει θόρυβο το κρεβάτι σας.